Tipsa en vän

Bli medlem just nu

--

Natur- och ekoturism är en framtidsnäring som växer, och Ekoturismföreningen med Naturturismföretagen är branschens främsta företrädare. Just nu arbetar vi för mer och bättre natur- och ekoturism i våra nationalparker, ett besöksvänligt skogsbruk, en sammanhållen och nationell delstrategi för svensk naturturism och inte minst om att slå vakt om den värdefulla natur som är grunden för all natur- och ekoturism. Målet är att skapa långsiktigt hållbara villkor för fler jobb på landsbygden, lokal utveckling, starkare naturskydd och bättre naturupplevelser för fler besökare.
Därför bör också du vara med och sätta värde på svensk natur.

Företag, organisationer och turistbyråer, men också privatpersoner och studenter är varmt välkomna som medlemmar. Välj mellan någon av våra fem medlemskategorier längre ner.

Häng med på äventyret att utveckla svensk natur- och ekoturism. En spännande framtidsbransch som skapar nya jobb och stärker svenskt naturskydd. / Foto: Staffan Widstrand

Betala medlemsavgiften för 2018 redan idag.
Då deltar du dessutom i vårens utlottning av fem presentkort från Nature's Best Sweden á 1 000 kronor.

Så här gör du:
- Välj medlemskategori nedan och fyll i vårt webbformulär.
- När formuläret är ifyllt får du en mejlbekräftelse med information om hur du betalar.
- Sätt in medlemsavgiften på vårt
plus- eller bankgiro.

Om din mejladress redan finns på någon av våra sändlistor, får vi ett mejl om detta. Då kontaktar vi dig med ett personligt mejl.


Medlemskategori Årsavgift  
Större företag & organisationer SEK 2 188 Bli medlem nu
Fler än fem (5) anställda.
Får: Egen presentationssida i Ekoturismföreningens branschregister och länk därifrån till egen webbsida, vårt nyhetsmejl till maximalt tre olika e-postadresser, rabatt på utbildningar och webbannonser, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor. Årsavgiften består av medlemsavgift på 250 kronor plus serviceavgift på 1 550 kronor plus moms på serviceavgiften med 388 kronor.
Småföretag SEK 875 Bli medlem nu
Upp till fem (5) anställda.
Får: Egen presentationssida i Ekoturismföreningens branschregister och länk därifrån till egen webbsida, vårt nyhetsmejl till en e-postadress, rabatt på utbildningar och webbannonser, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor. Årsavgiften består av medlemsavgift på 250 kronor plus serviceavgift på 500 kronor plus moms på serviceavgiften med 125 kronor.
Lokala föreningar SEK 400 Bli medlem nu
Får: Egen presentationssida i Ekoturismföreningens branschregister och länk därifrån till egen webbsida, vårt nyhetsmejl till en e-postadress, rabatt på utbildningar, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor. Årsavgiften består av medlemsavgift på 250 kronor plus serviceavgift på 120 kronor plus moms på serviceavgiften med 30 kronor.
Privatpersoner SEK 250 Bli medlem nu
Får: Ekoturismföreningens nyhetsmejl till en e-postadress, rabatt på utbildningar, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor.
Studenter SEK 150 Bli medlem nu
Får: Ekoturismföreningens nyhetsmejl till en e-postadress, rabatt på utbildningar, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor. Studenter får 100 kronor i rabatt på ordinarie medlemsavgift.