Tipsa en vän

Bli medlem just nu

--

Natur- och ekoturism är en framtidsnäring som växer, och Naturturismföretagen är branschens främsta företrädare. Vi arbetar vi för mer och bättre natur- och ekoturism i våra nationalparker, ett besöksvänligt skogsbruk, mindre regelkrångel, bättre kompetens- och kapitalförsörjning utifrån en nationell naturturismstrategi antagen av hela den svenska besöksnäringen.  Målet är att skapa långsiktigt hållbara villkor för fler jobb på landsbygden, lokal utveckling, starkare naturskydd och bättre naturupplevelser för fler besökare. Därför bör också du vara med och sätta värde på svensk natur.

Företag, organisationer och turistbyråer, men även privatpersoner är varmt välkomna som medlemmar. Välj mellan någon av våra fyra medlemskategorier längre ner.

Häng med på äventyret att utveckla svensk natur- och ekoturism. En spännande framtidsbransch som skapar nya jobb och stärker svenskt naturskydd. / Foto: Staffan Widstrand

Betala medlemsavgiften för 2019 redan idag.
Då får du höstens medlemskap på köpet och deltar dessutom i utlottningen av fem presentkort från Nature's Best Sweden á 1 000 kronor.

Så här gör du:
- Välj medlemskategori nedan och fyll i vårt webbformulär.
- När formuläret är ifyllt får du en mejlbekräftelse med information om hur du betalar.
- Sätt in medlemsavgiften på vårt
plus- eller bankgiro.

Om din mejladress redan finns på någon av våra sändlistor, får vi ett mejl om detta. Då kontaktar vi dig med ett personligt mejl.


Medlemskategori Årsavgift  
Större företag & organisationer SEK 2 425 Bli medlem nu
Fler än fem (5) anställda.
Får: Egen presentationssida i Naturturismföretagens branschregister och länk därifrån till egen webbsida, vårt nyhetsmejl till maximalt tre e-postadresser, rabatt på utbildningar och webbannonser, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor. Årsavgiften består av medlemsavgift på 300 kronor plus serviceavgift på 1 700 kronor plus moms på serviceavgiften med 425 kronor.
Småföretag SEK 990 Bli medlem nu
Upp till fem (5) anställda.
Får: Egen presentationssida i Naturturismföretagens branschregister och länk därifrån till egen webbsida, vårt nyhetsmejl till en e-postadress, rabatt på utbildningar och webbannonser, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor. Årsavgiften består av medlemsavgift på 300 kronor plus serviceavgift på 552 kronor plus moms på serviceavgiften med 138 kronor.
Lokala föreningar SEK 500 Bli medlem nu
Får: Egen presentationssida i Naturturismföretagens branschregister och länk därifrån till egen webbsida, vårt nyhetsmejl till en e-postadress, rabatt på utbildningar, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor. Årsavgiften består av medlemsavgift på 300 kronor plus serviceavgift på 160 kronor plus moms på serviceavgiften med 40 kronor.
Stödmedlem (privatperson) SEK 300 Bli medlem nu
Får: Naturturismföretagens nyhetsmejl till en e-postadress, rabatt på utbildningar, och tillträde till den här webbplatsens särskilda medlemssidor.