Tipsa en vän

Bli medlem

--

Svenska Ekoturismföreningen är öppen för alla!

Här samlas vi som på olika sätt arrangerar, medverkar i, berörs av eller tycker om att åka på resor till spännande natur och fascinerande kultur. Både i Sverige och utomlands.

  • Arrangerar du olika typer av naturresor som exempelvis ridturer, björnsafari, fågelskådarresor, samiska upplevelser, skogsvandringar, hundspannsexpeditioner eller hyr ut stugor, kanoter eller cyklar. Då ska du bli medlem!
  • Har du ett vandrarhem, en campingplats, konferensgård, café på landet, Bo på Lantgård eller något annat där mat och logi möter svensk natur. Då har du också en given plats i Ekoturismföreningen.
  • Givetvis ser vi gärna att turistbyråer, regionala turistorganisationer, resejournalister, naturskyddsorganisationer, naturguider och miljökonsulter blir medlemmar.
  • Vi välkomnar även dig som är intresserad resenär eller nyfiken student och vill veta mer om svensk och internationell ekoturism.

I Ekoturismföreningen finns idag merparten av landets mest professionella, ambitiösa och pålitliga arrangörer, underleverantörer, samarbetspartners och välinformerade nyckelpersoner inom ekoturism. Tillsammans håller vi dig underrättad om allt spännande som händer inom svensk och internationell natur- och kulturturism.

Staffan Widstrand

 

Vi behöver dig!
Dessutom är vi övertygade om att du kommer att ha nytta av oss.

Varmt välkommen som medlem!

 

Mer om Varför bli medlem?
Mer om Bli medlem just nu