Tipsa en vän
Aktuella arrangemang

Kalendarium

Baskurser om Naturens Bästa, utbildningsdagar kring olika teman, introduktionsträffar, ansökningstillfällen, konferenser och mycket annat.
Det händer mycket i Ekoturismföreningen.
En del organiserar vi själva, men mycket görs i samarbete med andra.

Här hittar du både vad som händer inom kort och det som redan är historia.

__________________________________________________________________________________

Dags att bli medlem
Tur på långfärdsskridskor / Joakim Malm - IceguideEfter en bra vår och en sommar med växtvärk och besöksrekord väntar en intensiv höst. Nu ska vi se till att löften om bland annat sänkt moms infrias, själva lansera en strategi för svensk naturturism och bevaka regeringens egen utredning. Då behövs du som medlem i Ekoturismföreningen och just nu bjuder vi på höstens avgift.

 

Publicerad: den 18 september 2017
[Mer]

Nominera årets arrangör
PärlugglaTillsammans med branschtidningen Travel News delar Ekoturismföreningen varje år ut Grand Travel Awards Ekoturismpris till den arrangör som bäst levandegör svensk ekoturism. Söndagen den 14 januari är sista dagen att nominera kandidater till priset för 2018, som då delas ut för 21:a gången.

 

Publicerad: den 15 december 2017
[Mer]

Samverkan kring hållbar fisketurism
Sportfiske i AmmarnäsSvensk fisketurism omsätter redan idag flera miljarder kronor. Potentialen är ännu större, inte minst på internationella marknader. Initiativen är många, men inte alltid samordnade. I slutet av januari träffas näring, ministrar, offentliga beslutsfattare, kungen, forskare och många fler för samtal om fisketurismens framtid.

 

Publicerad: den 15 december 2017
[Mer]

Visa genomförda