Tipsa en vän

Skärgårdsidyllen AB

Skärgårdsidyllen AB
Skärgårdsidyllen AB
Skärgårdsidyllen AB

Bohusläns skärgård räknas som ett av världens vackraste naturområden. Här erbjuder Skärgårdsidyllen kajak- och havsupplevelser för den nyfikna nybörjaren, motionären, livsnjutaren och alla andra som vill uppleva skärgården från sittbrunnen.

Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor utgår från sina kajakcenter i Grönemad strax utanför Grebbestad samt Ekenäs på Syd Koster strax utanför Strömstad. De erbjuder fullt utrustade kajaker och du får paddla en kajak som passar din storlek och vikt. Hos Skärgårdsidyllen får du alltid en trevlig och trygg paddelupplevelse under säkra förhållanden.

Guidade turer
Skärgårdsidyllen erbjuder en rad olika guidade turer, både för nya och erfarna paddlare. Den populäraste turen är Prova på paddling som vänder sig till dig som vill lära dig grunderna och bekanta dig med paddlingens magiska värld. Dessutom erbjuders en rad specialturer, till exempel Skärgårdspaddling där du får lära dig om växter, djur och natur - exempelvis Grebbestads ostronen som du får möjlighet att glida över i din kajak, En annan av deras populära turer är Nationalparkspaddlingen, där man upplever den unika naturen i Sveriges enda marina nationalpark från första parkett – sittbrunnen.

Kajakuthyrning
Du kan även hyra kajak utan guide. Skärgårdsidyllen hjälper dig att välja rätt kajak, utrustning och tipsar om fina paddelturer och övernattningsplatser. Det går bra att boka en eller flera dagar. Vill du paddla enkel väg och hämta/lämna kajaken på annan plats kan de ordna med transport enligt överenskommelse.

Paddelparadiset i Bohuslän
Bohuslän är med på tv-bolagets CNN tio i topp-lista över världens vackraste naturområden: "Om du någonsin fantiserat om att sakta och tyst glida fram över vattnet i en kajak, campa på öde stränder, njuta av midnattssolen, upptäcka sälar och uppfyllas av havets själ, så kommer du inte sakna det här", skriver CNN.

Företagsnamn: Skärgårdsidyllen AB
Adress Malis väg 25
457 95 GREBBESTAD
Landskap Bohuslän
Kontaktperson Ingela Holgersson
Mobil +46 708 - 12 20 29
Mobil +46 702 - 66 70 80
Org. nr. 556841-1747
Startade 2011
Årsarbeten 2
E-post [email protected]
Hemsida www.skargardsidyllen.se