Tipsa en vän

Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen
Svenska Turistföreningen
Svenska Turistföreningen

Svenska Turistföreningen (STF) är en av Sveriges största och äldsta medlemsföreningar. I verksamheten finns fjällstationer, fjällstugor, vandrarhem och hotell samt ett stort utbud av aktiviteter och arrangemang inriktade på natur och kultur. STFs lokalavdelningar är spridda över hela landet.

STF är en förening som sätter Sverigeturismen i fokus. Mottot är "Känn ditt land" och STF värnar om de upplevelser som står att finna vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och lite högre upp på fjället.

STF vill underlätta för alla som vill upptäcka Sverige. Med över 300 boendealternativ fördelade på fjällstationer, fjällstugor, vandrarhem och hotell är det alltid nära till ett prisvärt STF-boende. Internationellt samarbetar STF med vandrarhemsorganisationen Hostelling International (HI) som omfattar över 4000 vandrarhem i 80 länder.

I de 65 lokalavdelningarna arrangeras över 2000 olika aktiviteter i varje år. Det handlar om allt från vandringar, cykel- och paddelturer till studibesök, musikevenemang och berättarkvällar.

När det gäller STFs arrangemang och aktiviteter är ambitionen att erbjuda något för alla smaker. I utbudet finns kortare och längre kurser, temaveckor, vandringar, skidturer, matlagning, fotografering, paddling och segling med mera. Flera arrangemang är märkta med Naturens Bästa.

Hela STFs utbud presenteras på föreningens hemsida (länk nedan).


Företagsnamn: Svenska Turistföreningen
Besöksadress
Postadress
Rosenlundsgatan 60
Box 172 51
104 62 STOCKHOLM
Landskap Stockholm
Kontaktperson Maria Lidberg
Telefon 08 - 463 21 00
Mobil 0702 - 10 88 27
Fax 08 - 678 19 58
Org. nr. 556415-4259
Startade 1885
E-post maria.li[email protected]
Hemsida www.svenskaturistforeningen.se