Tipsa en vän

Naturturismföretagen
- företagarna i Ekoturismföreningen

Christian Cederroth - en av Sveriges mesta fågelguider är medlem. Du är också varmt välkommen! / Foto: Staffan Widstrand

Svensk natur- och ekoturism växer och blir allt bättre organiserad. Naturturismföretagen, som är företag och organisationer i Ekoturismföreningen, samlar en växande andel av Sveriges seriösa företagare som arbetar med respekt och omsorg för den omgivande naturen och bygdens människor.

Här hittar du allt ifrån bergsguider och vargspårare till sportfiskeföretag, hundspannsarrangörer, Bo på Lantgård, pensionat och herrgårdar, arrangörer av safariresor till fjärran länder, konsulter inom turismutveckling, och organisationer, utbildningar och föreningar som arbetar med turism.
Vårt branschregister omfattar över 400 organisations- och företagsmedlemmar, och är det mest omfattande och aktuella som finns över svenska naturguider, naturturismarrangörer, ideella föreningar och företag som ordnar naturresor till internationella resmål.
Är du inte redan medlem, ska du givetvis bli det redan idag.
Var med och utveckla en av våra snabbaste växande och mest spännande framtidsbranscher.
 
Här söker du bland våra medlemsföretag och organisationer utifrån:

  • Deras utbud. Vilka medlemmar sysslar med ridning, naturguidning, sportfiske, utbildningar, jakt, naturnära boende, matupplevelser i det fria och mycket annat?
  • Namnet på företaget eller organisationen från A till Ö.
  • Deras hemadress i Sverige. Kartan visar medlemmarna i olika landskap och i andra länder.
  • Vilka av Sveriges främsta arrangörer, som har valt att kvala in i Naturens Bästa, syns också tydligt i Naturturismföretagens branschregister.

 

Naturturismföretagen samlar Sveriges seriösa företagare som gillar vild och vacker natur och skapar jobb och skatteintäkter av den. / Foto: Staffan Widstrand